Mikrodermabrázio

Az eljárás során a bőr legfelső elhalt hámrétegét távolítjuk el, ezáltal felgyorsítjuk az új, egészséges bőrsejtek újratermelődését.
Már egy kezeléssel látványosan javul a bőrkép. Kúraszerűen alkalmazva pedig kedvezően hat a ráncok, pigmentfoltok, valamint hegek állapotára.

 

Nagy előnye még, hogy a mikrodermabráziót követően lényegesen könnyebben tudunk hatóanyagokat juttatni a bőr mélyebb rétegeibe, mivel a felső elhalt hámréteg nem akadályozza meg azok felszívódását. Ezért használatával valamennyi kozmetikai kezelés hatékonyságát nagy mértékben növelhetjük.

A mikrodermabrázióról bővebben a www.borcsiszolas.hu oldalon olvashat.

GlySkinCare – Glikolsavas hámlasztás

A GlySkinCare egy 3 lépéses orvosi peelingprogram, melynek fő hatóanyaga a glikolsav. Speciális tulajdonságainak, és egyedi előállítási technológiájának köszönhetően hatékonyan, de gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, halványítja a pigmentfoltokat, növeli a hidratációt és feszesíti a bőrt.

A glikolsavról, illetve a GlySkinCare programról a www.glyskincare.hu oldalon olvashat.

kezelesek_glyskincare
Kezelés Mezopen-nel

A Mezopen a mezoterápiás dermaroller továbbfejlesztett, gépesített változata. Előnyei a dermarollerhez képest:

  • a tűk merőlegesen jutnak a bőrbe, ezáltal kevésbé roncsolnak, lerövidül a gyógyulási idő
  • csökken a kezelési idő
  • kisebb felületet kezel, ezért a fájdalomérzet alacsonyabb
  • érzékenyebb, kevésbé hozzáférhető területek is kezelhetők vele (pl. száj, szem környéke).

Bővebb információ a mezopen.hu oldalon.

V-Faktoros Lifting Technika

Olyan tudatosan felépített kozmetikai arcfiatalítási rendszer, melyben a legmodernebb hatóanyagok és módszerek egymásra épülve fejtik ki esztétikai hatásukat.

Célja a fiatalos arc esztétikájának megtartása, visszaállítása orvos-esztétikai módszerekkel tűszúrás és műtét nélkül.

A V-Faktoros Lifting technikáról bővebben olvashat a Blog-on.

Organikus nyiroktisztító meridián masszázs

Miért organikus?

  • Mert a kezelés során használt olajok, pakolások 100%-ban természetes anyagokból készültek, mesterségesen hozzáadott kémiai anyagok nélkül, tradíciókat követve.

Miért nyiroktisztító?

  • Mert a hatóanyagok és masszázsfogások együttes alkalmazásával a nyirokkeringés fokozódik, a szervezet öntisztító folyamatai felgyorsulnak.

Miért meridián?

  • Mert a hólyag meridián mentén kezelünk, ezzel segítve a test energetikai tisztulását.

Miért szeretik?

  • Mert kellemesen fűszeres illatú, csodálatosan átmelegítő, mélyen relaxáló különleges kezelés, melynek vizelethajtó, nyirokkeringés-fokozó, energia-harmonizáló hatása van. Az első lépés egy tavaszi fogyókúra beindításához.
Holisztikus masszázs

A holisztikus masszázsnak ez a formája tulajdonképpen egy energiamasszázs, melyhez az univerzum energiáját hívjuk segítségül. Az arc-, és dekoltázsmasszázs az egész szervezetre jótékony hatásással van. Beindítja a test-, és lélek öngyógyító folyamatait.


A masszázs során gyakran olyan emlékképek, érzések kerülnek felszínre, melyek már régóta a tudatalattinkban rejtőznek. Ezek felszínre kerülésével képessé válhatunk érzéseink megértésére, és a megértés révén megtalálhatjuk a megoldásokat.